Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5000m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Bij Verbruggen doen we er alles aan om elkaar gezond te houden!

Het coronavirus (COVID-19) verspreidt zich snel door het land. Bij Verbruggen doen we er alles aan om elkaar gezond te houden. Je bent dus nog steeds van harte welkom. We nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht en besteden extra veel aandacht aan de persoonlijke hygiëne. Laten we met zijn alle verstandig zijn en extra goed op onszelf en een ander letten.

Deze situatie roept ook een hoop vragen op. We beantwoorden ze graag:

Is de winkel open?
Ook bij Verbruggen letten we deze dagen extra goed op elkaar. We zijn open en je bent nog steeds van harte welkom bij ons in de winkel.

Ben je echter verkouden, grieperig, heb je koorts of voel je je niet lekker, dan vragen we je om jouw bezoek tijdelijk uit te stellen. Mocht er een verandering komen in onze openingstijden, dan zullen we je daar via de website en social media van op de hoogte brengen.

Welke maatregelen nemen we bij Verbruggen?
We volgen de richtlijnen van het RIVM goed op. Ons personeel is gezond en blijft bij twijfel thuis. Ze doen er alles aan om elkaar gezond te houden. Ze vermijden fysiek contact en bewaren afstand. We geven elkaar geen hand en blijven op minimaal 1,5 meter afstand. Verder besteden we extra aandacht aan de winkel zelf en zorgen we ervoor dat alles wat vaker gereinigd wordt. Denk dan aan de aanrechtbladen, toonbanken, betaalautomaten, etc. We volgen de verdere ontwikkelingen op de voet en passen ons daarnaar aan.

Verder vragen we onze klanten om zoveel mogelijk met de pin te betalen om contact te voorkomen. Wil je wel graag met contant geld betalen? Dan doen we dit uitsluitend via de toonbank.

Hoe zit het nu met mijn bestelling?
De uitlevering van bestellingen gaat op dit moment gewoon door. We nemen vooraf wel contact met je op om te kijken of de levering door kan gaan. We vragen iedereen om het aan te geven wanneer je verkouden bent of koorts hebt, dan kijken we samen naar de juiste oplossing.

Bedankt voor je begrip en tot ziens bij Verbruggen.