Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5000m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Persoonlijk advies bij jou thuis

Onze deuren mogen dan sluiten, maar we staan nog steeds voor je klaar met een persoonlijk stijl-, keuken- of slaapadvies. Gewoon bij jou thuis. We plannen een afspraak op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt. En dat natuurlijk volledig binnen de richtlijnen van het RIVM.

Ben je net verhuisd? Wil je jouw slaapkamer een kleine opfrisbeurt geven? Of is je keuken echt toe aan een flinke make-over? We komen bij je langs en helpen je op weg met een flinke dosis inspiratie voor een woonkamer, keuken of slaapkamer die echt helemaal bij je past! 1-op-1 bekijken we de verschillende stijlen en bespreken we je wensen. Op basis daarvan geven we je passende tips en een persoonlijk stijl-, keuken- of slaapadvies. En dat natuurlijk volledig binnen de richtlijnen van het RIVM.

Maak een afspraak

Welke maatregelen nemen we bij Verbruggen?

We volgen de richtlijnen van het RIVM goed op. Ons personeel is gezond en blijft bij twijfel thuis. Ze doen er alles aan om elkaar gezond te houden. Ze vermijden fysiek contact en bewaren afstand. We geven elkaar geen hand en blijven op minimaal 1,5 meter afstand. We volgen de verdere ontwikkelingen op de voet en passen ons daarnaar aan. Daarnaast vragen iedereen om het aan te geven wanneer je verkouden bent of koorts hebt, dan kijken we samen naar de juiste oplossing.