Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5000m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Plaats een bestelling

Heb je al een tijdje die ideale bank of comfortabele boxspring op het oog? En zou je dit meubel graag nog willen bestellen? Neem dan contact met ons op. We nemen je bestelling op en laten het meubel bij jou thuis bezorgen! We plannen hiervoor zo snel mogelijk een bezorgmoment in dat bij jou uitkomt. Handig toch?

We zijn van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur telefonisch, via WhatsApp of per e-mail bereikbaar.

Telefonisch 0412 - 62 36 98
WhatsApp 06 - 83 14 71 13
E-mail info@verbruggenoss.nl 


Wordt mijn bestelling nog steeds bezorgd?

De uitlevering van bestellingen gaat op dit moment gewoon door. Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM goed op. Ons personeel is gezond en blijft bij twijfel thuis. Ze doen er alles aan om elkaar gezond te houden. Ze vermijden fysiek contact en bewaren afstand. We geven elkaar geen hand en blijven op minimaal 1,5 meter afstand. We nemen vooraf wel contact met je op om te kijken of de levering door kan gaan. We vragen iedereen om het aan te geven wanneer je verkouden bent of koorts hebt, dan kijken we samen naar de juiste oplossing.