Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5000m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Summer Deals!

Zomer bij Verbruggen in Oss

De zomer ziet er dit jaar weer net even wat anders uit dan we misschien gewend zijn. Maar ook als je dit seizoen gewoon thuisblijft hoeft het vakantiegevoel niet ver weg te zijn. Want ook deze zomer geniet je optimaal van elkaar en de zon. Richt je op je eigen omgeving en waardeer hoe mooi deze kan zijn in de zomer.

Schitterende aanbiedingen!

Ook bij Verbruggen is het nu volop zomer! En dat vieren we met heel veel voordeel op een groot aantal producten. Kom een kijkje nemen in de showroom en scoor jouw summerdeal met kortingen die oplopen tot wel 50%!

Bali, Ibiza en Egypte slaan we dit jaar even over. Dat wil echter helemaal niet zeggen dat je deze zomer niet van dat tropische vakantiegevoel kan genieten. Deze zomerse sferen breng je namelijk ook makkelijk terug in je eigen woning. Ga voor vrolijkheid met een leuke print, boordevol met kleur. Of kies voor frisheid met natuurlijke materialen en een lichte tinten. Zo geniet je ook thuis tot in de late uurtjes van de zomerse warmte en de ondergaande zon. En dat allemaal in jouw eigen vakantieoord.

Tot ziens bij Verbruggen!