Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5000m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Tijdelijke sluiting van de showroom

Het coronavirus (COVID-19) verspreidt zich snel door het land. In verband met de recente maatregelen (14-12-2020) moeten wij dan ook helaas tijdelijk onze showroom sluiten.

We staan voor je klaar – ook nu

Onze deuren mogen dan sluiten, maar we staan nog steeds (al dan op een afstand) voor je klaar. We zijn van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur telefonisch, via WhatsApp of per e-mail bereikbaar voor al je vragen of voor een passend advies.

Telefonisch 0412 - 62 36 98
WhatsApp 06 - 83 14 71 13
E-mail info@verbruggenoss.nl

Wordt mijn bestelling nog steeds bezorgd?

De uitlevering van bestellingen gaat op dit moment gewoon door. Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM goed op. Ons personeel is gezond en blijft bij twijfel thuis. Ze doen er alles aan om elkaar gezond te houden. Ze vermijden fysiek contact en bewaren afstand. We geven elkaar geen hand en blijven op minimaal 1,5 meter afstand. We nemen vooraf wel contact met je op om te kijken of de levering door kan gaan. We vragen iedereen om het aan te geven wanneer je verkouden bent of koorts hebt, dan kijken we samen naar de juiste oplossing.

We wensen je hele fijne feestdagen!

We kijken er naar uit om jullie in 2021 weer in onze showroom te mogen ontvangen. En ondanks dat ze er dit jaar wat anders uit zien, wensen wij iedereen prettige feestdagen. Geniet van elkaar en van je interieur, maar bovenal, wees voorzichtig en zorg goed voor elkaar.

Bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel bij Verbruggen.