Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5000m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Verfrissend, Verbruggen

De slaapkamer is de ruimte waarin jij je helemaal moet kunnen ontspannen. Niet alleen voor een goede nacht slaap, maar ook om je in om te kleden en op te maken. Een comfortabele, verwelkomende en rustgevende slaapkamer zorgt dan ook voor een goede start van iedere dag.

Kom langs in onze showroom!

Verbruggen is al bijna 40 jaar het vertrouwde adres in Oss en omgeving op keuken-, woon- en slaapkamergebied. Met een compleet assortiment, maar ook met een uitgebreide service en een persoonlijk advies.

Dus tot ziens bij Verbruggen!

Het inrichten van een slaapkamer begint met het perfecte bed. Deze is (vaak letterlijk) het middelpunt van de kamer en de basis van een goede nachtrust. Deze wordt natuurlijk aangevuld door een comfortabele deken. Haast als een warme omhelzing. Geef hem een persoonlijke touch met een stijlvol dekbedovertrek. Kies voor licht met frisse blauwtinten of geef kleur aan je interieur met een uitgesproken bloemenprint.

Kies in een slaapkamer ook voor optimaal gebruiksgemak met slimme opbergruimte. Dit maakt het makkelijk om je slaapkamer opgeruimd te houden waardoor je zo vloeiend mogelijk met de dag kan beginnen. Ga daarbij voor een tijdloos design door wit en hout te combineren en wordt iedere dag fris en fruitig wakker. Op een plek waar jij je écht thuis voelt.