Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5000m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Verrassend, Verbruggen

Je huis moet een plek zijn waar jij je écht thuis voelt. Waar je na een drukke dag weer helemaal op kan laden. Functioneel ingericht en dus afgestemd op je dagelijkse leven. Een afspiegeling van jouw persoonlijkheid. Uniek. net zo als jij.

Kom langs in onze showroom!

Verbruggen is al bijna 40 jaar het vertrouwde adres in Oss en omgeving op keuken-, woon- en slaapkamergebied. Met een compleet assortiment, maar ook met een uitgebreide service en een persoonlijk advies.

Dus tot ziens bij Verbruggen!

Maak een afspraak

voor een persoonlijk stijl- of slaapadvies

Kun je wel wat hulp gebruiken met het samenstellen van je droominterieur? Ben je toe aan een nieuwe boxspring of keuken, maar weet je niet waar je moet beginnen met je zoektocht? Wij helpen je graag op weg met een flinke dosis inspiratie voor een woonkamer, keuken of slaapkamer die echt helemaal bij je past!

Maak een afspraak voor een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt. Bij ons in de winkel of bij jouw thuis. 1-op-1 met een van onze stijl- en slaapadviseurs bekijken je de verschillende stijlen en bespreken we je wensen. Op basis daarvan geven we je passende tips en een persoonlijk stijl-, keuken- of slaapadvies. En dat natuurlijk volledig binnen de richtlijnen van het RIVM.

Maak een afspraak