Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Kijkje achter de schermen!

Om voor jullie de mooiste collecties voor de beste prijzen in onze winkel te krijgen word ter regelmatig gereisd naar leveranciers waar we in hun showrooms de nieuwste modellen, kleuren en ontwikkelingen zien. Maar ook gaan we regelmatig naar beurzen in binnen en buitenland, zoals afgelopen week waar we de internationale meubelbeurs in Keulen hebben bezocht.

Ook komt het regelmatig voor dat leveranciers langskomen om hun nieuwste collecties te laten zien aan de hand van foto’s, stof en kleur staaltjes.

Inspiratie doen we dus op verschillende manieren op, vervolgens kijken, denken en overleggen we samen wat belangrijk is om in onze winkel te hebben.
En dit alles natuurlijk voor de beste prijzen die tot op de laatste euro uit onderhandeld worden.

We denken bij dit traject altijd aan jullie, wat kunnen we onze klant niet onthouden, wat zijn de nieuwste kleuren en materialen om de inrichting van je huis zo mooi en comfortabel mogelijk te maken.

Ik kan jullie her dan ook alvast beloven dat er voor dit jaar veel moois in onze winkel te zien is, we zijn voortdurend dus bezig met nieuwe ontwikkelingen, materialen en merken.

De volgende keer vertel ik jullie hier graag meer over!

Groetjes Albertine