Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Lente bij Verbruggen!

Lente!

Na een lange winter is het dan eindelijk lente! Het wordt weer langer licht, de temperaturen gaan omhoog en de natuur staat volop in bloei. Kenmerkend voor de lente zijn frisse, lichte en levendige kleuren, zoals groen, blauw, geel en roze. Deze kleuren zien we dit jaar ook veel terug in het interieur. Gekleurde banken, stoelen en poefs, het mag dit jaar allemaal! Maar vooral op het gebied van woonaccessoires zien we dit jaar de lentekleuren terugkomen.

Op onze woonstijlafdeling van ruim 400 m2 vind je de nieuwste collecties van Riverdale, Rivièra Maison  en PTMD. De collecties bevatten diverse leuke woonitems in frisse lentekleuren. Bij PTMD zien we veel groentinten en patronen uit de natuur, zoals bananenbladeren. Dit wordt speels gecombineerd met stoere materialen, zoals hout en beton. Riverdale heeft ook veel groen in haar collectie, maar combineert dit met gouden, rode en roze accenten. Het resultaat is een tropische sfeer die helemaal tot leven komt door het gebruik van accessoires met prints, patronen en beelden van planten en vogels. Rivièra Maison houdt het wat rustiger en kiest voor subtiele pastelkleuren in combinatie met natuurlijke materialen. Ze maken gebruik van mooie, zachte stoffen en stoere, robuuste metalen voor hun bladen en schalen.

We nodigen je graag uit om onze ruim opgezette accessoireafdeling te komen bewonderen. Onze stylisten staan voor je klaar met advies en tips om jouw interieur een frisse lentelook te geven!

Groetjes,

Albertine

Verbruggen - inspiratie - Hello Spring
Verbruggen - inspiratie - PTMD
Verbruggen - inspiratie - PTMD
Verbruggen - inspiratie - Riverdale
Verbruggen - inspiratie - botanic pattern