Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Verwennen? Verbruggen!

De feestdagen: dé tijd om volop en vooral ook samen met de mensen om wie je geeft te genieten van je interieur. Een mooie gedachte, waar wij bij Verbruggen graag ons steentje aan bij willen dragen.

Wie gun jij het om eens écht verwend te worden? Welke persoon, gezin, club, vereniging of goed doel heeft het wat jou betreft verdiend om verwend te worden met een Verbruggen waardecheque ter waarde van 1.000 euro? Laat ons vóór 24 december via mail, een Facebook-berichtje of via het formulier in de winkel weten wie jouw kandidaat is, en wie weet behoort hij of zij tot de uiteindelijke vijf kanshebbers voor deze hartverwarmende prijs. De vijf kandidaten worden op eerste kerstdag bekend gemaakt, vanaf die dag kan tot en met 4 januari in de winkel gestemd worden voor de definitieve winnaar.

Daarbij geniet je tijdens de feestdagen natuurlijk van al het moois dat deze maand te bieden heeft als het gaat om keukens, slapen en wonen.

Workshops bij Verbruggen

Zin in wat extra inspiratie voor je woning? Neem dan eens deel aan een van onze feestelijke workshops! Dat is gezellig én leerzaam! Voor de feestdagen hebben we de volgende workshops voor je in petto:

  • Vrijdag 27 december, 10:00 – 12:00 uur: Workshop interieurplan tekenen (op inschrijving, kosten €25,-)
  • Zondag 29 december: 12:00 – 17:00 uur: Liesette (Van Haaren woninginrichting) stijladvies (op inschrijving)
  • Donderdag 2 januari: 14:00 – 16:00 uur: Workshop Moodboard eten

Wil je je inschrijven? Bel of mail ons even! Dat doe je via telefoonnummer 0412 – 62 36 98 of e-mailadres info@verbruggenoss.nl.

Tot ziens bij Verbruggen!

Verbruggen - inspiratie - PTMD
verbruggen - paasshow - riverdale
Verbruggen - Oss - Nachtrijk - slapen - boxspring
Verbruggen - paasshow - keuken Durante