Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Groen in huis!

Een trend die we steeds vaker zien terugkomen: groen in je huis. Groen is booming! Groen in huis creëert evenwicht en rust. Met een natuurlijke basis, planten en het gebruik van stoere, natuurlijke materialen tover je jouw huis om tot een botanisch paradijs! Groene meubels, groene muren, groene accessoires en groene planten; groen is er in allerlei soorten en maten.

Planten in je interieur
Planten zorgen binnen no-time voor sfeer en gezelligheid. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed voor onze gezondheid! De aanwezigheid van slechts enkele kamerplanten kan al zorgen voor een verbeterde luchtkwaliteit. Eens wat anders dan de planten op de vensterbank? Planten hoeven niet altijd op de grond staan. Creëer een speels effect door planten op te hangen, heel simpel door middel van een haak in het plafond. Geen groene vingers? Cactussen en vetplanten zijn momenteel erg hip én hebben weinig verzorging nodig. Win-win dus!

Natuurlijk
Kun je geen genoeg krijgen van de natuur? Haal de natuur naar binnen! Niet letterlijk natuurlijk, maar door gebruik van natuurlijke materialen zoals hout. Hout is één van de meest warme materialen die je aan je interieur kunt toevoegen. Verder geven bamboe, touw of jute ook een mooi effect. Combineer deze materialen met zwart staal of metaal voor een stoere look. Verschillende tinten groen passen hier uitstekend bij. Met groene accessoires breng je rust aan in je interieur en zorg je ervoor dat alles één geheel vormt.

Groen op de muur
Wil je de kleur groen echt de hoofdrol geven in je interieur, dan kun je ervoor kiezen één of meer wanden groen te verven. Een donkergroene kleur kan goed werken in grote ruimtes, omdat het de ruimte wat kleiner en knusser laat aanvoelen. In kleine ruimtes zorgt een lichtegroene (pastel)kleur voor sfeer en een ruimtelijk gevoel. Op zoek naar een warme kleur in je interieur? Kies dan eens voor olijfgroen, of een andere kleur waar veel geel in is verwerkt. Liever een printje op de muur? Natuurlijke patronen zoals bladeren en bloemen is een opkomende trend die ook in 2018 veel terug gaat komen.

verbruggen oss, blog, inspiratie, planten
Verbruggen, blog, inspiratie, groen in huis
Verbruggen, blog, inspiratie, groen in huis
Verbruggen, blog, inspiratie, groen in huis
Verbruggen, blog, inspiratie, groen in huis
Verbruggen, blog, inspiratie, groen in huis