Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend
Wonen - Profijt Meubel

Wonen

Mooi wonen met de meubels van Verbruggen!

Verbuggen Oss biedt een ruim assortiment aan meubelen voor iedere smaak. Eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer, afkomstig van Profijt Meubelen en Riverdale. Profijt Meubelen biedt betaalbare kwaliteitsproducten in vele woonstijlen zoals romantisch, klassiek, modern of design en biedt gegarandeerd de beste prijs en uitgebreide op uw aankoop. Riverdale is een toonaangevend woonmerk dat zich onderscheidt met hun stijlvolle collecties van luxe, landelijke en robuuste meubelen.

Uitgebreide showrooms

Voor een optimale woonbeleving vindt u meerdere showrooms in onze winkel. Loop door de verschillende volledig tot in de details ingerichte showrooms voor de perfecte indruk van onze wooncollectie. Neem vooral de tijd bij het uitzoeken van de perfecte meubels voor uw interieur en neem lekker plaats op een van de vele banken, fauteuils of eetkamerstoelen. Toch niet helemaal gevonden wat u zocht? Geen probleem! In ons magazijn staat nog een uitgebreide voorraad en het bestellen van de gewenste producten is ook geen enkel probleem. Met de uitgebreide stoffen- en ledercollectie vindt u altijd een stof- of leersoort naar uw smaak! Laat u ook eens inspireren op onze accessoireafdeling!

Persoonlijke service

Bij Verbruggen Oss is goede service vanzelfsprekend. Onze stylisten en adviseurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren, te inspireren en al uw vragen te beantwoorden. Samen doen we er alles aan om uw woonwensen te verwezenlijken!

Wonen
Profijt, wonen, salontafel
Verbruggen, wonen, profijt, eettafel, eetstoelen
Profijt, wonen, sfeer, bank
Profijt, wonen, tv meubel
verbruggen, profijt wonen, bank
Profijt, eettafel, verbruggen
Meer dan 35 jaar ervaring
Meer dan 35 jaar
ervaring
Altijd de beste service
Altijd de beste
service
5000 m² alles onder één dak
5.000 m²
alles onder één dak
Elke zondag geopend
Elke zondag
geopend