Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5000m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Slapen

Over onze slaapafdeling

Investeer in een goede nachtrust, en daarmee in een gezond en energiek leven. Maar, wat past bij jou? Wat vind jij mooi? En wat vind jij praktisch? Uiteraard kun je voor persoonlijk slaapadvies altijd terecht bij onze specialisten in de winkel, maar misschien kan deze informatie je ook een beetje helpen in de zoektocht naar jouw ideale bed of boxspring.

Inspireer mij!

We komen bij je langs

Wil je jouw slaapkamer een opfrisbeurt geven? En wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? We brengen onze showroom naar jou toe! Zo krijg je al de tijd om alle materialen, kleuren en structuren uitgebreid te bekijken. Gewoon bij jou thuis.

Maak een afspraak

Onze producten

Op zoek naar een nieuw bed, boxspring of kast voor je slaapkamer? Dan hebben we de mooiste items al voor je op een rij gezet.

Boxspring
Jubilee

Verbruggen Slapen
Nu voor €2.499,-

Boxspring
Tender

Cinderella
Nu voor €1.599,-

Zweefdeurkast
Quadra

Verbruggen Slapen
Nu vanaf €369,-

Boxspring
weekend

Verbruggen Slapen
Nu voor €998,-

Een kijkje in onze slaapafdeling

In onze verschillende ingerichte showrooms met alle uiteenlopende stijlen ontdek je de vele mogelijkheden voor een fris nieuw interieur. Bedden en boxsprings in allerlei verschillende vormen en maten. Bekijk welke optie past bij jouw stijl en ligcomfort en laat je adviseren.