Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Slapen

Bedden Oss

Een nieuw bed of een nieuwe boxspring kopen is een investering in een goede nachtrust, en daarmee in een gezond en energiek leven. Maar hoe maak je de keuze tussen een bed of een boxspring? Wat past bij jou? Wat vind jij mooi? En wat vind jij praktisch? Uiteraard kun je voor persoonlijk slaapadvies altijd terecht bij onze specialisten in de winkel, maar misschien kan deze informatie je ook een beetje helpen in de zoektocht naar jouw ideale bed of boxspring.

Een boxspring kopen?

Een boxspring is een extra hoog en dubbeldik bed. In feite is het een boxspringbodem met daar bovenop een matras, beiden vaak mooi gestoffeerd in de kleur en stof die je wenst en desgewenst aangevuld met een topmatras. Een boxspring geeft zeer veel comfort, omdat je behalve een comfortabele matras ook een meeverende bodem hebt. Een goede boxspringbodem is opgebouwd uit een bodem en pocketveren en geeft veerkracht over het gehele oppervlak in combinatie met optimale ventilatie.

Een bed kopen?

Een bed bestaat uit een bedomranding en daarin een bodem naar keuze, zoals een spiraal-, latten- of schotelbodem. Op deze bodem komt het matras. De combinatie tussen bodem en matras bepaalt het comfort. Bij een spiraalbodem zijn de spiralen in elkaar gedraaid in een stalen frame. De verschillende zones geven de juiste drukverdeling en de open structuur zorgt voor optimale ventilatie.

Type matras en bedbodem

Bij het uitkiezen van een nieuw bed is het belangrijk een matraslengte van 20 tot 30 cm langer dan je zelf bent aan te houden. Dit zorgt voor voldoende ruimte voor het hoofdkussen. Ook is het van belang je te laten adviseren op het gebied van bedbodems. Een goede ondersteuning van je lichaam wordt namelijk bepaald door de juiste combinatie van matras, bedbodem en hoofdkussen. Daarnaast is het van belang dat je je goed laat adviseren over matrassen, je hebt keuze uit, pocketveer, traagschuim, combispring matrassen in allerlei verschillende vormen en maten. Wij helpen je graag hierbij de juiste keuze te maken. Ook heeft u bij ons altijd 4 weken omruilgarantie op u gekozen ligcomfort, mocht het u niet bevallen.

Verbruggen, slapen, nachtkastje
Verbruggen,kasten, slapen
Meer dan 35 jaar ervaring
Meer dan 35 jaar
ervaring
Altijd de beste service
Altijd de beste
service
5000 m² alles onder één dak
5.000 m²
alles onder één dak
Elke zondag geopend
Elke zondag
geopend