Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Familiebedrijf

Een echt Oss familiebedrijf kun je ons wel noemen. 35 jaar geleden zijn onze ouders begonnen in het centrum van Oss met de verkoop van keukens en meubelen. Martijn en ik zijn echt opgegroeid in de winkel waar we toentertijd ook direct langs woonden.

Er is een aantal dingen die we van kinds af aan hebben meegekregen en dat is goede producten voor een goede prijs aanbieden; hier zijn we dus ook nog altijd naar op zoek voor onze klanten. Daarnaast staat service bij ons nog altijd hoog in het vaandel. Dat de klant tevreden is met het product dat hij heeft gekocht door het juiste advies en de juiste kwaliteit daarbij.

En natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens wat mis. Dit kan komen door de leverancier, magazijn, montageteam of onszelf. Waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden, maar tot de dag van vandaag vinden we het belangrijk dat deze servicemeldingen zo snel mogelijk opgelost worden. ook als er na enkel jaren iets mis is met uw keuken, meubel of slaapkamer horen we het graag, zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing. Deze unieke en persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. We zijn ontzettend blij en trots op onze winkel op de woonbouelvard in Oss en de groei die we gemaakt hebben samen met ons team en de overige vijf Superkeukens filialen.

Maar één ding staat nog altijd voorop en dat zijn onze zeer gewaardeerde klanten!

Groetjes,

Albertine

Verbruggen Oss
verbruggen, profijt wonen, bank
Verbruggen, keuken
Verbruggen - paasshow - keuken Durante
Verbruggen, accessoires, Riviera Maison, Riverdale, PTMD