Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Keukens!

In m’n vorige column vertelde ik al dat veel mensen het lastig vinden om een goede keuze te maken, dat geldt ook voor een keuken.

Een belangrijke beslissing moet je nemen, natuurlijk wil je dat hij er mooi uitziet dat hij past in de ruimte en voorzien is van alle praktische kookgemakken. Zo is het bijvoorbeeld makkelijk dat het spoel gedeelte langs de vaatwasser zit en daarnaast dan weer het kook gedeelte zodat je niet met je kokend hete pan te ver hoeft om deze af te gieten.

Om met u mee te denken hebben  wij daar onze specialisten voor in huis. En daarnaast hebben we een heel mooi 3d teken programma waarbij de keuken getekend wordt terwijl u in gesprek bent. Samen maken we een mooi ontwerp dat geheel naar uw wens is.

In onze showroom waar de laatste weken hard gewerkt is aan de nieuwste opstellingen vind u de allernieuwste trends. We zien naast het nog altijd populaire hoogglans wit veel donkere keukens bijkomen. Zwart/antraciet, strak of juist met een mooie houtstructuur. En als we kijken naar keukenapparatuur is de 3 in 1 quooker kraan, een kraan die ook kokend water geeft, erg populair en handig voor bijvoorbeeld thee en pasta te maken. Een 3in 1 een kraan hebben we al vanaf € 799,= compleet met een boiler. Ook een van de nieuwste ontwikkelingen is de inductiekookplaat met geïntegreerde ontluchting zodat er geen afzuigkap meer in het zicht hoeft te komen.

Al deze ontwikkelingen zijn natuurlijk te zien in onze showroom. De volgende keer vertel ik jullie graag wat meer over onze slaapkamerafdeling.

Groetjes Albertine