Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Ladies Night

Op donderdag 29 november van 19:00 uur tot 22:00 uur vindt de tweede editie van de Verbruggen Oss Ladies Night plaats. Tijdens deze avond kun je gezellig met je moeder, dochter, zus of vriendin woonshoppen onder het genot van een hapje en een drankje. Kom helemaal in de feeststemming met de nieuwste collecties van PTMD, Riverdale en Rivèra Maison en doe inspiratie op voor jouw huis, de kersttafel en natuurlijk de kerstboom. Daarnaast is de Ladies Night natuurlijk het ideale moment om alvast cadeautjes in te kopen voor Sinterklaas en Kerst. Alle cadeaus worden prachtig ingepakt en je hebt de mogelijk om het cadeau extra persoonlijk te maken met een handgeschreven label!

Bingo!

In de week voorafgaand aan de Ladies Night ontvang je bij iedere aankoop een lotnummer. Met dit nummer maak je kans op mooie prijzen. Tijdens de Ladies Night worden de winnaars bekend gemaakt. Mis deze avond dus niet!

Feestelijke nagels

De hele avond is er een schoonheidsspecialiste van Beauty by Caat in de winkel aanwezig. Zij voorziet je nagels van een feestelijke nagellak. Ook kun je hier leuke cadeautjes kopen, zoals parfum en sierraden. En net als alle wooncadeaus wordt alles mooi verpakt!

Tot slot…

krijgt iedere klant een leuk cadeautje bij de kassa. Wat het is houden wij nog even geheim… 😉 Zien we jou op 29 november bij de Ladies Night van Verbruggen Oss? Tot dan!