Menu
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Altijd de beste service
  • 5.000 m² alles onder één dak
  • Elke zondag geopend

Nieuw!

Onze winkel stroomt op dit moment langzaam vol met de allernieuwste collecties van 2018.
De eerste leveringen van onze Woonstijl afdeling zijn binnen, van PTMD en Riverdale zien we veel groen en dat gecombineerd met zachte pastels waardoor je meteen zin krijgt in het voorjaar.
Ook zien we deze kleuren terug in de nieuwste dekbedovertrekken, daar hebben ze duidelijk 2 stijlen, mooie gekleurde overtrekken met mooie prints van bloemen en bladeren in mooie pastel kleuren, maar ook juist hele rustige overtrekken van hele mooie materialen die gecombineerd worden met mooie plaids, bedspreien en kussens wat enorm luxe gevoel geeft.

Bij onze Profijtmeubel afdeling is een zelfde ontwikkeling, rustige basis maar hele mooie materialen, staal met hout, mooie combi-leren stoffen. Rust en robuust zijn de kernwoorden voor de nieuwste collecties op het gebied van meubels, banken en stoelen.
Dit wordt dan weer afgestijld met juist de mooie pastel kleuren die we dit voorjaar veel zien, lichtgroen, roze en blauw en een tikkie goud.

Ook op de muren mag dit voorjaar weer een ander kleurtje, dit houden we rustig met ook weer die mooie pastel kleuren die we ton sur ton in elkaar over laten lopen of aan elkaar aan laten sluiten. Of we gaan hier ook voor mooie bloemen prints op een mooie behang of foto waardoor dit een echte eycatcher wordt voor je woon of slaapkamer!

Maar hoe vind je nu bij elkaar gevonden wat bij jouw past? Dat het op jouw woonwensen aansluit en de kleuren die bij jouw passen? Op die vraag ga ik de volgende keer graag verder op in.

Groetjes Albertine